گوناگون

شیر کدام یک از حیوانات برای بیماران دیابتی مفید است؟

شیر کدام یک از حیوانات برای بیماران دیابتی مفید است؟

جواب : شیر شتر

برای قرن‌ها، شیر شتر منبع تغذیه مهمی برای فرهنگ‌های عشایری در محیط‌های سخت مانند بیابان‌ها بوده است. اکنون در بسیاری از کشورها به صورت تجاری تولید و فروخته می‌شود و همچنین به صورت آنلاین در نسخه‎‌های پودری و منجمد موجود است. در سال‌های اخیر به عنوان یک غذای سالم در کشورهای پیشرفته‌تر مورد توجه قرار گرفته است. تحقیقات نشان می‌دهد که شیر شتر در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به شیر گاو، بهتر است. همچنین قند خون را کاهش می‌دهد، ایمنی را تقویت و به کاهش برخی از شرایط رفتاری بیماری اوتیسم کمک کند. با در دسترس بودن شیر گاو و گوسفند ممکن است تعجب کنید که چرا برخی از مردم شیر شتر را انتخاب می‌کنند. علت این امر این است که خواص شیر شتر برای کودکان و بزرگسالان چندین برابر انواع شیرهای دیگر است.

شیر شتر چیست؟ شیر شتر یکی از سالم‌ترین شیرهای غیرگاوی موجود است که عمدتاً در مناطق بیابانی و خاورمیانه مصرف می‌شود. طبق مطالعات انجام شده، شیر شتر سرشار از آهن، ویتامین A ،E ،C، پروتئین، کلسیم، روی، پتاسیم، چربی و کلسترول پایینی است که بدن انسان را متناسب و سالم نگه می‌دارد. از جمله خواص شیر شتر می‌توان به پیشگیری از بیماری‌های کبدی، کمک به درمان دیابت و کاهش وزن اشاره کرد. درست است که خواص شیر شتر فراوان است، اما نباید عوارض شیر شتر را نادیده گرفت. یک فرد سالم می‌تواند با مشورت متخصص تغذیه، روزانه یک تا دو فنجان شیر شتر مصرف کند. قبل از استفاده از آن در صورت وجود بیماری با پزشک مشورت کنید. ارزش‌غذایی شیر شتر شیر شتر سرشار از مواد مغذی است که برای سلامت کلی بدن مهم است. این شیر حاوی ویتامین‌هایی مانند A ،E ،D ،B و به ویژه ویتامین C است که در شیر ​گاو و گاومیش وجود ندارد. شیر شتر دارای کلسیم نسبتا بالایی است. نصف فنجان (120 میلی لیتر) شیر شتر حاوی مواد مغذی زیر است: کالری: 50 پروتئین: 3 گرم چربی: 3 گرم کربوهیدرات: 5 گرم تیامین: 29 درصد از نیاز روزانه بدن ریبوفلاوین: 8 درصد نیاز روزانه بدن کلسیم: 16 درصد از نیاز روزانه بدن پتاسیم: 6 درصد از نیاز روزانه بدن فسفر: 6 درصد از نیاز روزانه بدن ویتامین سی: 5 درصد از نیاز روزانه بدن شیر شتر حاوی بیشتر آمینو‌اسیدها به مقدار مناسب است. پروتئین‌های این شیر را می‌توان به دو گروه تقسیم کرد: کازئین‌ها و پروتئین‌های آب پنیر ( پروتئین وِی). آلبومین، لاکتوفرین، ایمونوگلوبولین‌ها در گروه آب پنیر قرار می‌گیرند. این شیر حاوی مقادیر کمی اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه اما مقادیر زیادی اسیدهای چرب با زنجیره بلند است. اسیدهای چرب غیراشباع مانند اسید لینولئیک در این شیر فراوان هستند، به همین دلیل شیر شتر ضریب سلامتی بهتری دارد.

شیر شتر  برای بیماران دیابتی مفید است.

منبع : https://kermany.com/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا