روز جهانی شیرینی پزی و قنادی در تقویم سال 1401 چه روزی است؟ + متن پیام تبریک
در این بخش از مطالب پایگاه خبری باغستان نیوز، درباره روز جهانی شیرینی پزی و قناد در تقویم سال ۱۴۰۱ چه روزی است و همچنین متن پیام تبریک پست و استوری اینستاگرام و وضعیت استاتوس واتساپ برای شما مطالبی را آماده کردهایم . با ما همراه باشید.
فهرست مطالب:
تاریخ دقیق روز جهانی شیرینی پزی و قنادی در تقویم
تاریخ روز جهانی شیرینی پزی و قنادی در تقویم شمسی برابر است با : روز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
تاریخ روز جهانی شیرینی پزی و قنادی در تقویم قمری برابر است با : روز ۱۵ شوال ۱۴۴۳
تاریخ روز جهانی شیرینی پزی و قنادی در تقویم میلادی برابر است با : روز ۱۷ می ۲۰۲۲
کارهای مناسب برای روز جهانی شیرینی پزی و قنادی
امروز روز جهانی شیرینی پزی است. در واقع میشود گفت امروز روز جشن عاشقان شیرینی است. خوش به حال آنها که یکی از اعضای خانوادهشان عاشق شیرینیپزی است!
برای جشن گرفتن روز جهانی شیرینی پزی لازم نیست یک قناد حرفهای باشید و لطیفترین شیرینی های جهان را درستکنید. کافی است با قدری آرد، شکر، کره و ذرهای حس ماجراجویی به آشپزخانه بروید و دست به کار شوید! ما که عاشق شیرینی پزی هستیم میدانیم که با دسترسی به اینترنت میتوانیم از میلیونها دستور شیرینی، دسر و کیک به رایگان استفادهکنیم.
اگر عاشق شکلات هستید، براونی درست کنید. حتی میتوانید کاپ کیک شکلاتی با گردو و مارشملو درستکنید. از خوبیهای براونی این است که فقط یک کاسه برای مخلوطکردن همه مواد کافیاست.
اگر رژیمدارید یا رعایت سلامتتان را میکنید، بازهم گزینههایی هست که برای شما مناسب باشد. انواع بیسکویتها و کیکهای فاقد شکر، فاقد گلوتن و درستشده با روغن مایع بسیار سالمتر از شیرینیهایی هستند که با کره درست میشود.
اگر فرزندتان عاشق بازی و شیطنت است و دوستدارید او را در کار سهیمکنید، روی کیک را با نوتلا بپوشانید و مقداری پاستیل یا اسمارتیز به او بدهید و بگذارید کیک را به سلیقه خودش تزیینکند. از گزینههای دیگری که مناسب تزیین است، انواع بیسکویت و کوکی است که میتوانید با رویال آیسینگ یا شکلات آب شده تزیینکنید.
اگر فرصت شیرینی پزی ندارید، فکر نکنید که نمیتوانید این روز را جشنبگیرید. در این صورت میتوانید به منوی تنقلات مدیسه مراجعه کنید و این روز را با سفارشدادن انواع بیسکویت و ویفر جشن بگیرید. به هر شکلی که این روز خوشمزه را جشن میگیرید، امیدواریم در کنار عزیزانتان شیرینی این روز را مزهمزه کنید.
متن پیام تبریک برای روز جهانی شیرینی پزی و قنادی
قنادی شاید به چشم مردم فقط یک شغل باشه ولی قنادی یک عشقِ
این عشقِ که برای شیرین کردن کام مردم تلاش میکنی
درسته ما دیده نمیشیم
ولی همین که میبینم مردم از حاصل دسترنج ما لذّت می برند بسیار خرسنیدم
روز شیرینی پزی مبارک
∼∼♥∼∼
راز تبدیل شدن به یک قناد خوب، این است که با مواد شیرینی پزی ارتباط روحی پیدا کنید
روز جهانی قناد به تمام شیرینی پزهای عزیز و دوست داشتنی تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
∼∼♥∼∼
قنادی یه شغل نیست یه عشقه
عشقی که برای شیرین کردن تک تک لحظه های شماست
درسته که ما دیده نمیشیم، ولی همینکه میبینیم شما با دسترنج ما لبخند رو لب تون میاد کافیه
خلاصه که روز همکاران عزیزم قنادان و سرآشپز ها بر
حرفه ایی ها و غیر حرفه ایی ها
تازه کارها و کهنه کار ها
و کلا بر همه ی عاشقان آشپزی شیرینی پزی و کیک پزی مبارک باد
∼∼♥∼∼
قناد بودن شغلی است که دیگران قدرش را نمی دانند
به حدی که در تلویزیون می بینید مسحور کننده نیست
واقعیت برعکس آن است
ساعت ها کار طولانی و سخت در یک آشپزخانه گرم اصلا شوخی نیست
∼∼♥∼∼
و در واقع قنادان شیرینی پزی را در یک محیط با شرایط سخت انجام می دهد
پس اگر در جستجوی شهرت هستید شغل قنادی مناسب شما نیست
روز جهانی قناد را به همه ی همکاران گرامی و اساتید محترم در این عرصه تبریک میگم
و برای تک تکتون آرزوی سلامتی و شادی دارم
روز جهانی قنادی مبارک
∼∼♥∼∼
قنادان عالی آنهایی نیستند که در آشپزخانه های فانتزی شیرینی پخت می کنند
بلکه آن هایی هستند که با صبر و حوصله و یک روش زندگی معمولی
افراد دیگر را ترغیب به مصرف یک شیرینی خوشمزه می کنند
و باعث می شوند که دیگران شیرینی را چیزی فراتر از یک خوراکی شیرین ببینند
روز قناد مبارک
∼∼♥∼∼
قنادی بیشتر از این که با هدف راضی کردن دیگران از مزه شیرینی ها و کیک ها باشد
این است که خودتان را غافلگیر کنید
روز قناد رو به تک تک همکارای عزیز و هنرمندم تبریک میگم و آرزوم اینه هرروز موفق تر بشین و بدرخشید
∼∼♥∼∼
من با دنیای کیک و شیرینی هام و مزه ها و طعم هایی که میسازم دارم زندگی میکنم
با تمام قلبم ارزو میکنم تک تکتون این حس روتجربه کنین
روز قناد رو به تمام دوستان و همکاران عزیزم تبریک میگم
∼∼♥∼∼
قنادها روش های پخت شیرینی را ابداع می کنند
روز جهانی قناد مبارک
∼∼♥∼∼
خيلي خوشحالم كه ميتونم باعث شادي خانواده ام و مشتريان عزيزم باشم و عطر و طعم شيريني و خوشبختي رو پخش كنم
و چه افتخاري از اين بالاتر كه باهنرمون، بتونيم تصوير خوش رنگ و خوشمزه اي تو ذهن بقيه بكشيم
درسته كه ما ديده نميشيم، ولي همين كه ميبينيم مردم با دسترنج ما لبخند رو لب هاشون مياد كافيه
اميدوارم هميشه شاد باشيد و زندگي هاتون پُر از عشق باشه
روز جهاني قناد مبارك
∼∼♥∼∼
همه می توانند دستور تهیه های مختلف را از یکدیگر کپی کنند اما فقط تعداد کمی از قنادان، شیرینی هایی را خلق می کنند که ارزش کپی کردن داشته باشد
بیستم اکتبر روز جهانی قناد هستش
این روز رو به همه دوستداران حرفه قنادی و اساتید این حرفه تبریک میگم
∼∼♥∼∼
هرچقدم که زمونه عوض بشه و آدما عوض بشن، بازم شیرینی پزها و قنادها هستن که بودنشان برات ارزشمنده و بخاطر بودنشان باید بگی خدایا شکرت که هنوز شیرینی پزها خوب هستن
دوستتون دارم
نعمت بزرگیه داشتن قناد های دوست داشتنی مثل شما
روزتون مبارک عزیزانم
∼∼♥∼∼
یک قناد خوب می داند که شیرینی های عالی همان هایی هستند که در خاطره ها باقی می مانند.
روزت مبارک قنادی جان
∼∼♥∼∼
اشتباه نکنید شیرینی پزهای بزرگ از اول قناد به دنیا نیامده بودند
قنادی یک مهارت و یک هنر است که در طی سال ها و با سخت کوشی بدست می آید
همسرم روز قناد مبارک
∼∼♥∼∼
روز قناد را با همه شیرینی ها و سختی هاش و همه قشنگی هاش تبریک میگم به خودم و همه همکاران عزیزم
روزمون مبارک
∼∼♥∼∼
قدردان قنادان عزیز هستیم
که کیک ها و شیرینی های خوش طعم و خوشمزه را برای ما تهیه میکنند
تا طعم زندگی را شیرین تر حس کنیم
و این روز را به آنها و همه ی دوست داران شیرینی تبریک می گوییم
روز قنادی مبارک
تاریخچه روز جهانی شیرینی پزی
روز جهانی پخت توسط مردمی در worldbakingday.com ایجاد شد، که به این نتیجه رسیدند که زمان آن فرا رسیده است که لذت پخت را در سراسر جهان گسترش دهند، به خصوص برای کسانی که شاید زیاد پختن نان را انجام نمی دهند و تجربه خاصی در آن ندارند. این روز به مردم نشان می دهد که تهیه یک کیک یا مقداری کلوچه چقدر می تواند سرگرم کننده باشد، و پختن غذا می تواند راهی عالی برای گذراندن وقت با خانواده و دوستان باشد. ناگفته نماند که خوردن چیزی که درست کرده اید پس از اتمام چقدر لذت بخش است!
باورنکردنی است که ما توانستهایم اینقدر بدون روز جهانی پخت بگذریم. ما شواهدی را کشف کردیم که نشان میدهد نانوایی بیش از 14000 سال است که وجود داشته است و ثابت میکند که ما به سادگی نمیتوانیم بدون آن زندگی کنیم! در واقع، اولین نانوایان در اردن نانهای مسطح را درست کردند که سپس آنها را دور گوشت میپیچیدند – احتمالاً اولین ساندویچ موجود در تاریخ. زمان رومیان شاهد تولد نانوای صنعتگر بود. رومیها که عاشق همه چیزهای منحط بودند، به شیرینیپز قدردانی میکردند، و آنهایی که محصولات پختهشده جدید را به دنیا میآوردند، همیشه در ضیافتها و ضیافتها محبوب بودند.
در انگلستان، در قرون وسطی، پخت و پز تجاری شد، با بسیاری از مقررات تجاری و قوانین حاکم بر نحوه پخت و فروش نان. اما همه باید غذا بخورند، بنابراین هرکسی که تنور داشت برای سیر کردن خانوادهاش نان میپخت. کیک های خوشمزه و خوش طعمی که امروزه می خوریم از قرون وسطی به بعد برای رده های بالای جامعه ظاهر شدند.
فناوری همچنین به ارتقای اجاقها کمک کرد تا محصولات پخته شده بهتر به تودهها، به ویژه در قرن نوزدهم ارائه شود. نگهداری غذا نیز آسانتر بود، بنابراین بسیاری از مردم میتوانستند گوشت و شیر را از سراسر کشور سفارش دهند تا اینکه به گاوها یا مرغهای حیاط خلوت خود تکیه کنند. قوطی ها همچنین نوآوری جدیدی را برای پخت ایجاد کردند، زیرا گوشت و سبزیجات را می توان کنسرو کرد و از مکان هایی مانند استرالیا صادر کرد.
نوآوری های جدید در پخت در طول جنگ جهانی اول و دوم وارد شد. در آمریکا در طول جنگها، با مهاجرت مردم به ایالات متحده، نانوایی رونق گرفت و جیرهبندی نیاز به خلاقیتهای فزایندهای را دید. در آمریکا طعم های مختلفی از سرتاسر جهان وارد شد، از کانولیس ایتالیایی گرفته تا Tres Leches مکزیکی. زمانی که مردم در طول جنگها نمیتوانستند چربی یا تخممرغ پیدا کنند، کیک سیباسوس پخته شد، که امروزه نیز ساخته میشود و به عنوان جایگزینی برای تخممرغ و چربی در پخت وگان استفاده میشود.
افزایش رفاه پس از جنگ باعث شد تا شیرینی پزی به غذاهایی که امروز دوست داریم شکوفا شود و همه در این رویداد به اوج خود می رسند. در این روز از فرصت پختن غذا، خوردن و شادی با دوستان و خانواده لذت ببرید.
لینک کوتاه این مطلب: https://baghestannews.ir/?p=2059
(برای کپی کردن، روی لینک کلیک کنید)
روزتون مبارک